Ga naar de inhoud

Made by Fabs

FAMILIEPORTRET

Bij een familieportret teken ik een gezin/familie van de achterkant, zittend op een rijtje.
Ik teken het op basis van wat informatie met de standaard opties uit de collectie. Deze zijn leuk geprijsd en gaan altijd binnen een week op de post.

Bij een familieportret is kan je kiezen uit een aantal opties om hem aan te passen naar jou smaak. Staat jou keuze er niet bij? Geen probleem! Laat je specifieke wensen weten en voor een kleine meerprijs teken ik precies zoals je het wilt hebben.
KLIK HIER om er voorbeelden te zien en/of er een te bestellen!

LIJNTEKENING OP MAAT

Bij een lijntekening op maat teken ik wat je maar wil, het wordt iets compleet unieks!
Ik teken bijvoorbeeld een specifieke foto na of voeg foto’s samen, maar kan ook op basis van alleen informatie wat tekenen. De prijzen hangen af van het aantal personen / dieren / objecten. Een custom made lijntekeing van jou gezin heb je binnen 2 tot 4 weken in huis. 
Wil je iets sneller in huis hebben of voor een specifieke datum? Laat het dan even weten, afhangend van de drukte en je wensen is er in van alles mogelijk.

KLIK HIER voor meer informatie en/of een custom made illustratie bestellen?

We horen wel regelmatig de vraag: “Kun je toch een uitzondering maken en gezichtskenmerken toevoegen?” Tuurlijk, kan dat, maar we raden het af. Onze stijl is minimalistisch. Te veel details kunnen afleiden van de strakke minimalistische lijnen die we koesteren.

Bij Made by Fabs draait alles om een unieke stijl waarin we bewust geen traditionele gezichtskenmerken zoals ogen, neus en mond tekenen. Waarom? Omdat we emotie en herinneringen willen pakken in de hele compositie. En we geloven dat herkenning schuilt in het complet plaatje; houding, kleding en haarstijl.

Daarnaast is het vangen van emoties en fijne details met enkel lijnen een echte uitdaging. Het tekenen van enkel lijnen creëert een abstracte, krachtige vibe. Maar zonder het gebruik van schaduwen en kleuren valt diepte weg in de compositie. Het gebrek aan diepte in een gezicht laat emoties en uitdrukkingen sterk vervormen, wat een vertekend beeld geeft. Dus laten we het liever bij wat we het beste doen: de kunst van minimalisme.

Jazeker!
Naast het maken van lijntekeningen ontwerp ik ook geboorte kaartjes, originele uitnodigingen, visitekaartjes noem maar op! De mogelijkheden zijn oneindig.

Heb je een leuk idee? Stuur me een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast ontwerp ik ook houten producten, KLIK HIER om een kijkje te nemen in de webshop! 
Of KLIK HIER om contact op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Niet gepersonaliseerde producten worden binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Een op maat gemaakt product (dan wel illustratie of houten product), heeft een levertijd van 3 tot 4 weken* (mits anders aangegeven).
Wacht met het laten maken van een illustratie niet te lang en bestel zo snel mogelijk want het kan zijn dat er een wachtlijst is. Wanneer ik met jou bestelling aan de slag ga heb ik heb minimaal  10 werkdagen nodig om iets helemaal naar jou smaak te maken. Hoe groter de opdracht, hoe langer ik nodig heb dus hoe eerder je je bestelling moet plaatsen.

Wil je iets sneller in huis hebben of voor een specifieke datum? Laat het dan even weten, afhangend van de drukte en je wensen is er van alles mogelijk.

*Houd rekeningen met een mogelijk langere wacht-/levertijd rond de feestdagen.

De prijs van een illustratie hangt af van het aantal personen/dieren/objecten. In de webshop kan je zien hoeveel een custom made illustratie kost. Voor het ontwerpen en drukken van geboorte kaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of andere leuke ideeën zijn geen vaste tarieven. Laat me je ideeën weten via het contactformulier, dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

Wil je graag een houten product op maat? Laat me je ideeën weten via het contactformulier, en ik stuur je een vrijblijvende offerte.

Alles is mogelijk! Naast een illustratie is het ook mogelijk om een mooie tekst of een foto op een mooie houten plank te laten branden. Heb je zelf een leuk idee of ontwerp? Dat kan ook! Stuur me een berichtje of e-mail naar info@madebyfabs.nl met je idee en dan maken we samen iets moois en unieks!

KLIK HIER om meer over mij te lezen!

Made by Fabs maakt gebruik van cookies. Klik op OK! om door te gaan op de website.  Lees meer over het cookie beleid