Made by Fabs

Lijntekening op maat

INFORMATIE

Heb je een verzoek voor een custom made illustratie? Leuk!
Hier vind je alvast wat meer informatie daarover.

Mogelijkheden

Bij een lijntekening op maat teken ik wat je maar wil, het wordt iets compleet unieks!
Ik teken bijvoorbeeld een specifieke foto na of voeg foto’s samen, maar kan ook op basis van alleen informatie wat tekenen.

Je kunt een lijntekening laten maken van en voor allerlei verschillende gelegenheden. Denk aan een origineel en uniek gezinsportret, een lijntekening van je pas geboren kindje of van de kleinkinderen als cadeau voor opa en oma. Ben je opzoek naar een bijzonder aandenken aan jouw trouwdag of huwelijksaanzoek? Of wil je een dierbare verrassen met een lijntekening van een dierbare herinnering. Alles is mogelijk!
Het is niet alleen mogelijk om losse illustraties te laten maken, maar ook unieke geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of noem maar op! Stuur me een berichtje via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden!

De illustratie kan op ieder gewenst formaat worden gedrukt. Op stevig mat wit papier of op handgeschept papier. Het is ook mogelijk om de illustratie op een houten plank te laten branden.

Werkwijze

Nadat je je bestelling hebt geplaatst via de webshop en het uitwisselen van jouw wensen en een aantal praktische zaken, ga ik aan de slag. Op basis van je input maak ik één of meerdere ideeën of schetsen voor het product. Wanneer jij tevreden bent, werk ik de schets uit tot een definitieve versie. Hoewel ik in het illustratie-/ontwerpproces graag gebruik maak van de computer, vormt het tekenen op papier vaak de basis.
Je krijgt 1 a 2 proefschets rondes, ben je nadien nog niet helemaal tevreden en wil je nog meer laten aanpassen dan kan het zijn dat ik daarvoor wat extra in rekening breng. No worries, dit gebeurt bijna nooit en ik zal dit altijd van tevoren aangeven.

Welke foto(‘s) kan ik aanleveren?

In principe zijn alle foto’s geschikt, echter is het effect van een lijntekening vaak beter als je rekening houdt met de volgende punten:
1. Kies bij voorkeur een foto van verder af. Een close-up kan te weinig detail bevatten, waardoor de illustratie “leeg” oogt.
2. Hoe scherper de foto, hoe meer details ik er uit kan halen.
3. Vermijd bij voorkeur zonnebrillen en mutsen of andere items die het gezicht belemmeren. Sjaals, handschoenen en dikke jassen kunnen de herkenbaarheid en details soms ook belemmeren.

Twijfel je tussen een aantal foto’s? Je kunt meerdere foto’s toesturen en dan kijk ik samen met jou welke het beste uitkomt.

Tarieven

De prijs van een illustratie hangt af van het aantal personen/dieren/objecten. In de webshop kan je zien hoeveel een lijntekening op maat kost. Voor het ontwerpen en drukken van geboorte kaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of andere leuke ideeën zijn geen vaste tarieven. Laat me je ideeën weten via het contactformulier, dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

Levertijd

Wil je een custom made illustratie, houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken*. Wacht niet te lang en bestel zo snel mogelijk want het kan zijn dat er een wachtlijst is en wanneer ik met jou bestelling aan de slag ga heb ik heb minimaal  10 werkdagen nodig om iets helemaal naar jou smaak te maken. Hoe groter de opdracht, hoe langer ik nodig heb dus hoe eerder je je bestelling moet plaatsen.

Wil je iets sneller in huis hebben of voor een specifieke datum? Laat het dan even weten, afhangend van de drukte en je wensen is er van alles mogelijk.
*Houd rekeningen met een langere wacht-/levertijd rond de feestdagen.

Niet goed, geld terug

Je betaald vooraf door je bestelling te plaatsen in de webshop.  Je kan ten alle tijden je bestelling annuleren. Wanneer ik nog niet begonnen ben krijg je het volledige bedrag terug. Ben ik al wel begonnen met schetsen of het definitieve ontwerp dan betaal je alleen een deel van het totaalbedrag afhankelijk van hoe ver het proces is gevorderd.
Je hoeft niet bang te zijn dat het niet wordt zoals je in gedachten hebt, dat jij een mooie illustratie krijgt is het belangrijkste doel, er wordt altijd door getekend totdat je helemaal tevreden bent met het eind resultaat!

Heb je de illustratie in huis en ben je om wat voor reden dan ook helemaal niet tevreden, laat het me dan direct weten en dan kijken we samen naar een oplossing!

Voorwaarden

Op het eindproduct wordt altijd klein mijn logo of ‘Made by Fabs’ vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal de illustratie mijn intellectueel eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken. Omdat mijn werk tegelijkertijd mijn visitekaartje is, deel ik regelmatig foto’s van mijn werkproces en het eindresultaat op social media en in mijn portfolio. Mocht je willen voorkomen dat ik iets van ‘jouw’ product op maat deel met de rest van de wereld, geef dat dan duidelijk aan bij het bestellen, dan houd ik daar rekening mee. Natuurlijk gebruik ik zelf ook mijn gezonde verstand, en zal ik een persoonlijke poster die cadeau gedaan wordt niet in zijn volle glorie delen voordat jij hem in huis hebt. Lees hier de complete  “Algemene voorwaarden” .

Made by Fabs maakt gebruik van cookies. Klik op OK! om door te gaan op de website.  Lees meer over het cookie beleid